Plant Based Mixen

Categorieën : Nieuws 

DEGENS Nederland, REJO België en HAGESUD Duitsland zijn prominente slagerijmerken verenigd onder de SOLINA-GROUP, niet alléén meesters in kruiden, sauzen, marinades en innovatieve toepassingen voor vlees- en overige foodbedrijven, maar ook gespecialiseerd in plantaardige oplossingen.

Samen introduceren we nieuwe innovaties in alle drie landen onder de naam TASTEMAKERS FOR BUTCHERS inclusief de herkenbare merken op het meertalige label.

Ontdek onze tri-nationale creatie, hiermee maakt heel vleesland eenvoudig een plantaardig alternatief naar eigen smaak!

Creëer de smaak van de toekomst

Als productontwikkelaars en meesters van smaak, kunnen vakspecialisten nu de perfecte vega(n) producten variatie maken. Ontdek onze nieuwe PLANTBASED mixen en laat de flexitariërs van morgen hunkeren naar een bezoek aan jouw vers speciaalzaak. Wij van DEGENS bieden de basis, de ambachtelijke vakspecialist van Nederland brengt de smaak tot leven. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

LET’S MAKE YOUR OWN PLANT BASED BUTCHER BURGER MET STAPELS TEGELIJK!

IJswater is heel belangrijk

bij de Vegamix-basis.

Anders krijg je geen/onvoldoende binding!

PLANTBASED BEEF-LIKE DRY-MIX RED V4 3KG

(AD06823-01) = opvolger V2

Vleesvervangende bindingmix met getextureerde erwten & tarwe stukjes voor het maken van vega(n) producten als alternatief voor rund,inclusief B12 en IJzer.

PLANTBASED CHICKEN-LIKE DRY-MIX WHITE V4

(AD06836-01) = opvolger V2

Vleesvervangende bindingmix met getextureerde erwten & tarwe stukjes voor het maken van vega(n) producten als alternatief voor kip, inclusief B12 en IJzer.

PLANTBASED PORK-LIKE DRY-MIX PINK V4

(AD06824-01) = nieuwe smaak!!!

Vleesvervangende bindingmix met getextureerde erwten & tarwe stukjes voor het maken van vega(n) producten als alternatief voor varkens, inclusief B12 en IJzer.

Receptsuggesties zijn oneindig

Heel gemakkelijk kunt u uw eigen kruiden toevoegen, let daarbij qua dosering wel op ’t zoutgehalte van de combinatie! Voor recept advies informeer of vraag om een demo bij uw regio vertegenwoordiger.

Onze mensen