Piri Piri Saus & Portofino Saus

Categorieën : Nieuws 

Het verhaal achter "TASTEMAKERS FOR BUTCHERS"

DEGENS Nederland, REJO België en HAGESUD Duitsland zijn prominente slagerijmerken verenigd onder de SOLINA-GROUP, meesters in kruiden, sauzen, marinades en innovatieve toepassingen voor vlees- en overige foodbedrijven.

Samen introduceren we herkenbare producten in alle drie landen onder de naam TASTEMAKERS FOR BUTCHERS inclusief de herkenbare merken op het meertalige label.

Ontdek onze tri-nationale creaties, de PORTOFINO SAUS met mascarpone, geïnspireerd door de Italiaanse keuken en de vernieuwde PIRI PIRI SAUS zonder gluten en zonder msg.

PORTOFINO SAUS

AW10980-01 - emmer 2,5kg

De Portofino saus is een smaakvolle en veelzijdige saus die perfect is als basis voor een heerlijke pastasaus, als topping voor een pizza, of als dip voor groenten en brood. Deze saus bevat een verfijnde combinatie van zachte mascarpone en rijpe tomaten, op smaak gebracht met de beste kruiden en specerijen.

PIRI PIRI SAUS GV/ZMSG

AW11538-01 - emmer 5kg

De Piri Piri saus is glutenvrij en zonder msg, mooi transparant en ook lekker dik, waardoor deze goed toepasbaar is op en in het product of als dipsaus. Vol van smaak, zoet en licht pittig met een mooie tekening van rode pepertjes, stukjes ui en knoflook.

Graag zelf proeven? Neem contact op met jouw regio vertegenwoordiger en laat je verrassen.

Onze mensen